dinsdag 8 mei 2012

Nieuwe klerenDe kleinste man des huize heeft hier zonder twijfel de grootste kleerkast. Twee grote broers, een neefje en enkele grotere vriendjes zorgden ervoor dat zijn kast eigenlijk een kledingwinkel op zich. Maar zo af en toe willen we toch ook eens iets nieuw en maken we iets wat alleen van hem is. Want alleen maar afdankertjes dragen (hoe mooi ze ook nog zijn), da's toch maar een beetje zielig. Dat vind ik dan toch maar blijkbaar is niet iedereen het daar mee eens:Nieuwe kleren en schoenen zij niet echt zijn ding om het zachtjes uit te drukken. Zo maakte hij het eerste bezoek aan de schoenwinkel zeer memorabel voor mij en ik vermoed dat de verkoopster zich het hysterisch blauw aangelopen kind ook nog wel zal herinneren.

Maar zoals met alle driftbuien, zijn deze ook maar van tijdelijke aard. Na een tijdje zijn die nieuwe kleren niet meer zo nieuw, al was het maar omdat alles een beetje met tranen en snottebellen besmeurd geraakt, en dan blijkt dat ze best wel ok zijn.en met de nodige afleiding  kan er na een tijdje zelf weer een lachje af


de kapoen!

2 opmerkingen:

  1. hij moet gewoon wat wennen aan al dat nieuws. Het is een prachtige outfit geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja dat is waar. Hij is zeer gehecht aan mensen en dingen die hij kent. Iemand of iets nieuw leren kennen daar heeft hij wat tijd voor nodig.

    BeantwoordenVerwijderen